Merkittävä parannus työmarkkinatukeen

Hallitus teki tänään merkittävän sosiaalipoliittisen päätöksen: työttömien tilannetta helpottaa se, että työttömänä olevan henkilön puolison tulorajaa korotettiin 320 eurolla. Tämä tarkoittaa, että ensi vuoden alusta puoliso saa tienata tämän verran enemmän kuin nykysiin ennen kuin tulot vaikuttavat työttömän oikeuteen saada työmarkkinatukea. Tämä helpottaa konkreettisesti 150 000 työttömän elämää.

Heikki Hiilamo kirjoittaa blogissaan työmarkkinatuen tarveharkinnan mielettömyydestä.

Olen päätöksestä hyvin iloinen. Toivottavasti seuraava hallitus poistaa kokonaisuudessaan puolison vaiktuksen työmarkkinatukeen! Ainakin tämän pitäisi olla jokaisen sosiaalisesti valveutuneen poliitikon ykköstavoitteiden joukossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.