Terveisiä puoluekokouksesta

Vihreät pitivät puoluekokouksensa viikonloppuna. Vihreät valitsivat ensimmäisenä puolueena Suomessa puheenjohtajansa jäsenäänestyksellä. Olin ehdolla Vihreiden puheenjohtajaksi ja sain jäsenäänestyksessä 20 % äänistä. Kiitos kaikille minua äänestäneille! Samalla toivotan myös onnea ja menestystä Vihreiden uudelle puheenjohtajalle Ville Niinistölle.

Puoluekokouksessa valittiin myös uusi puoluehallitus ja puoluevaltuuskunta puheenjohtajistoineen, valinnoista voit lukea täältä: http://www.vihreat.fi/node/6952

Vaalitappion jälkeen on puhuttu paljon siitä, että vihreiden tulee nyt pohtia keitä olemme ja minne olemme menossa – kirkastaa linjaansa. Mielestäni Vihreiden on kyettävä palaamaan juurillelleen, idealistiseksi ja peräänantamattomaksi arvoliikkeeksi, joka kykenee tekemään radikaaleja avauksia luonnon- ja ympäristönsuojelun edistämiseksi ja yhdistämään tähän vaatimuksen sosiaalisesti oikeudenmukaisesta yhteiskunnasta.

Puoluekokouksessa käynnistettiinkin uusi periaateohjelmatyö. Vihreiden uuden periaateohjelman on tarkoitus valmistua seuraavaan puoluekokoukseen vuoden päästä. Jokainen Vihreiden jäsen voi osallistua periaateohjelman luonnosteluun Vihreiden keskustelufoorumilla: http://www.vihreat.info/forum/
(Sisäinen poliittinen keskustelu –> Periaateohjelma 2012)

Vihreiden jäseneksi voi liittyä täällä:
http://www.vihreat.fi/liity

Tehdään yhdessä uusi, idealistisesti kirkkaampi ja avoimempi vihreä liike! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.